dimecres, 13 de gener del 2016

Tot comença caminant...

Tot es posa en marxa quan et mous. quan camines. I això és el que fa temps que fem a Dacs Veterinària. Caminem al costat dels nostres pacients. Pacients i animals, dues de les condicions que tenen quan entren per la porta. Ara fa 5 anys vam decidir que no només volíem atendre les patologies dels animals des de la perspectiva clínica, és a dir quan tenien una dolència o patologia.
Vam decidir especialitzar-nos i ho vam fer en el camp de la fisioteràpia i la rehabilitació.  Els animals cada cop viuen més temps però és cert que les ciutats no són amables amb ells, recorren els carrers estressats entre milers d'obstacles, per això és molt interessant tenir en compte que la medicina preventiva és bàsica. Cuidar les articulacions dels nostres animals o la seva esquena els permet tenir una millor qualitat de vida. La nostra proposta passa per diferents qüestions: millorar la condició física dels nostres animals de companyia a partir de l'hidroteràpia, el làser, la teràpia física o les els exercicis actius. Amb els mateixos elements podem treballar la recuperació d'un animal després d'una cirurgia de traumatologia. I també, hem començat a treballar amb els animals pre-quirúrgics, és a dir , aquells gossos que han de passar per una cirurgia, faran treballa de reforç muscular abans d'entrar al quiròfan per millorar el seu estat físic i evitar possibles artrosis a posteriori.
A Dacs continuem fent medicina general, cirurgia, cardiologia, oncologia, odontologia, anàlisis clíniques o diagnòstic per la imatge, això sí, nosaltres no som traumatòlegs, treballem en la rehabilitació dels animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada